Bilmeceler ve doğru cevapları
Yukarı Çıkar Aşşağı İnmez bilmecesinin cevabı
yaşEkleyen: elif
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
kara sövalyelerin yasadigi dönemlerde bir kral komsu ulkenin kralini ziyarete gidecekmis. yanina hic sevmedigi vezirinide almis satonun kapisindan faytonuna dogru ilerlerken bir nöbetci kralim kralim diye seslenmis. ruyamda sizin bu yolculuga cikacaginizi ve yolda saldiriya ugrayacaginizi ve öldugunuzu gördum. lutfen bu yolculuga cikmayin demis. kral ikna olmus. kaftanini vezirin sirtina gecirmis ve gidin demis. uc gun sonra bir sövalye yarali bir sekilde saraya ulasmis. efendim yolda giderken saldiriya ugradik ve vzirimiz dahil bircok askerimizi kaybettik der. bunun uzerine kral nöbetciyi cagirir ici altin dolu bir kese verir sonra diger muhafizi cagirip nöbetciyi hapse attirir.
nöbetci kralin hayatini kurtardigi icin ödulunu alir, niye hapse duser? yasin
Bir ucu kıvrık sopalarla
Oyuncular uğraşır topu kaleye sokmakla.
Daha çok bilinir buzda oynananı,
Bu da onun çim alanda oynananı. www.bilmecelerimiz.com
Sponsorlu Bağlantılar
BİR ADAM BİR ADAYA DÜŞER BU ADA'DA 7 GÜZEL KIZ VARDIR BU KIZLAR ADAMI ÖLDÜRMEK İSTER AMA ADAM ÖYLE BİR ŞEY DEMİŞKİ KADINLAR ADAMI ÖLDÜRMEMİŞ ADAM NE DEMİŞ LALE
Temel'in öğretmeni sınav sonuçlarını açıklarken Temel'in 5 aldığını söylemiş. Temel çok sevinmiş yüksek not aldım diye. Ama öğretmen öyle bir şey demiş ki Temel ağlamış. Öğretmen ne demiş? KARANLIK LEYLEK
Merak edilir evrenin sırları,
Büyük Patlama'dan bu yana,
Olanları incelenir bu bilim
dalının uzmanları. www.bilmecelerimiz.com