Bilmeceler ve doğru cevapları
6 HARFLİ BİR EV İŞİ 1 HARF ÇIKARILDIĞINDA ŞEHİR.1 HARF DAHA ÇIKARILDIĞINDA HAYVAN.1 HARF DAHA ÇIKARILDIĞINDA KUTSAL BİR VARLIK İSMİ.BİLİN BAKALIM BU NE bilmecesinin cevabı
BADANAEkleyen: Ali Boran Özaslan Gaziantep
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Birgün bir adam uçakla seyahat ederken uçak düşer. Şansa düştükleri yer bayanlar adası olur. Bu adada sadece bayanlar vardır ve hiç biri çirkin olduğunu kabul etmez. Ve bu bayanlar arasına asla erkek girmesine izin vermezler. Sıra sıra tüm erkekleri öldürüp bayanları aralarına almayı planlamışlar. Bu planı yürütürken erkeklere onu kimin öldüreceğini sorarlar. Sıra bu adama gelmiş.
Sizce adam ne demiş olabilirde kurtulmuştur. DlraBrdl<-ask.fm den takip et
KOYUN KOYUNUN İÇİNDE SANDIK SANDIĞIN İÇİNDE YILAN YILANIN AĞZINDA MERCAN MERCANIN İÇİNDE KOLYE KOLYENİN İÇİNDE TELEVİZYON TELEVİZYONUN İÇİNDE ADAM ADAMIN İÇİNDE NE VAR SILA
Sponsorlu Bağlantılar
Bir apartmanda biri fakir, biri zengin 2 kişi yaşıyormuş .Bir gün bu apartman yanmış . Ambulans ilk önce hangisini söndürür? Deniz Arpacı
2 baba 2 oğul varmış bunlar bir gün balık tutmaya gitmişler tam balık tutacakken 3 adet portakal bulurlar bu portakalları bölmeden nasıl yerler? İsimsiz_biri!?