Bilmeceler ve doğru cevapları
sıcak evin direği tıp tıp eder yüreği bilmecesinin cevabı
babaEkleyen: gamze eryıldız
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
mezarda birisi var bir de mezarın başında bir kız var mezarda yatanın annesi bu kızın annesinin kaynanası mezarda yatan kim harry
Hikayemiz Arabistan’da geçiyor. Günlerden bir gün büyük bir malikânede cinayet işlenir. Malikânenin sahibi Abdül Jalil bıçaklanarak öldürülmüştür. O gece malikânede bulunan herkes şüpheli konumundadır.
Dedektif Kazım, herkesi sorgular.
— cinayet işlendiği saatte ne yapıyordunuz?
Cevaplar:
Evin hizmetçisi:
-Günlük işlerimi bitirmiş odama çekilmiştim. Zaten o saatte bizim ortalarda görünmemiz yasaktır. Ancak Bay Abdul Jalil beni evdeki muhtelif yerlerdeki düğmeye basarak çağırdığında yanına gidebiliriz. O gece düğmeye bastı ve yanına gittiğimde yerde yatıyordu.
Evin Hanımı Fayruz:
-Oturma odasında çocuklarla birlikteydim. Zaten eşim çalışma odasında öldürüldü. Çocuklara sorabilirsiniz. Biz bağırtılara koştuk. Gittiğimizde çoktan ölmüştü.
Evde misafir olarak kalan Bay Adams:
-Cinayet işlendiği sırada kütüphanedeydim. Abdul Jalil’e ait Arapça kitap koleksiyonundan bir kitabı okumaya başlamıştım. Sesleri duyunca çalışma odasına koştum ama muhterem ölmüştü. Hatta okumaya başladığım kitabın arasına ayraç dahi koydum. Buyurun kitap da burada.
Gerçekten de kitabın ilk sayfalarının arasında ayraç vardır.
Dedektif Kazım delilleri ve olay yerini tekrar inceler ve katili yakalar. Sizce katil kim? Neden? www.bilmecelerimiz.com
Bir kadın dışarıya çıkacakmış.Tam çıkıyormuş ki yatak odasından ses gelmiş.Yatak odasına gitmiş,giysi dolabından ses geliryomuş. Bu ses nedir? perihan
Sponsorlu Bağlantılar