Bilmeceler ve doğru cevapları
hastaları aşı yemeklerin başı bilmecesinin cevabı
çorbaEkleyen: mehmet buğra avcı
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Bir Adamla Bir Kadın Sinemaya Giderler.kadın Uyuya Kalır.ve Yelpazesini Sallarken Boğazına Gelir Ölür.rüyasında Canavarların Onu Yediğini Görür.burada Saçma Olan Şey Nedir kimse
Önlerindeki bir köprüyü geçmeye karar vermis 4 adam var. Hepsi köprünün aynı tarafındadır. Bütün adamları karsı kıyıya geçirmek için yanlızca 17 dakikanız vardır. Ellerinde bir tek fener var. Gece olduğu için en fazla 2 kişi köprüden geçebilir. Köprüden kim geçerse geçsin feneri biri taşıyacak ve geri getirecektir. Adamların her birinin hızı farklıdır. Köprüyü geçen çiftler den biri daha hızlı dahi olsa yavaş olanın hızında geçebilir.
Adamlarımızın hızları :
1.Adam : köprüyü 1 dak. geçiyor.
2.Adam : köprüyü 2 dak. geçiyor.
3.Adam : köprüyü 5 dak. geçiyor.
4.Adam : köprüyü 10 dak. geçiyor. www.bilmecelerimiz.com
Sponsorlu Bağlantılar
Yüzme, bisiklet, koşu,
Üçünü en hızlı tamamlayan sporcu,
Kazanır bu zorlu yarışı. www.bilmecelerimiz.com