Bilmeceler ve doğru cevapları
en pahalı ilimiz bilmecesinin cevabı
gümüşhaneEkleyen: BEDİRHAN DENİZ
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
3 Çocuğum Var. Birincisi Benim Yaşımın İlk Rakamı Yaşındadır. İkincisi Benim Yaşımın İkinci Rakamı Yaşındadır. Üçüncüsü Bu İki Rakamın Toplamı Yaşındadır. Hiçbirinin Yaşı Aynı Olmadığına Göre Ve Hepimizin Yaşları Toplamı 45 İse Benim Yaşım Kaçtır? Rabia
az gitti uz gitti dere tepe düz gitti altı ay bir güz gitti uyanınca hep bitti aybike tomrishan karakuyu
Sponsorlu Bağlantılar
Kral, idama mahkum bir adama "Ölmeden önce son bir cümle söylemene izin vereceğim. Bu cümlen doğru çıkarsa başın kesilecek, yanlış çıkarsa asılacaksın"demiş. Adam kurtulmak için ne söyleyebilir? www.bilmecelerimiz.com
Bir gün kadın kocasına banyo yapacağını bu yüzden şohpeni açmasını söyler. Kocası şohpeni açar. Daha sonra polisi arar ve karısının ölüğünü söyler. Polis adamın ifadesini alır.
Adam: Karım banyo yapacağı için şohpeni açmamı istedi, bende açtım daha sonra patırtılar geldi, kapıyı açmaya çalıştım açılmadı bende delikten baktım, banyodaki aynanın yansımasından karımın yerde yattığını gördüm der.
Poliste adama suçlu sensin der. Bunun nedeni nedir? www.bilmecelerimiz.com