Bilmeceler ve doğru cevapları
Çok hızlı giden bir tırı kim durdurur? bilmecesinin cevabı
Trafik PolisiEkleyen: bilmecelerimiz.com
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Bir gün kadın kocasına banyo yapacağını bu yüzden şohpeni açmasını söyler. Kocası şohpeni açar. Daha sonra polisi arar ve karısının ölüğünü söyler. Polis adamın ifadesini alır.
Adam: Karım banyo yapacağı için şohpeni açmamı istedi, bende açtım daha sonra patırtılar geldi, kapıyı açmaya çalıştım açılmadı bende delikten baktım, banyodaki aynanın yansımasından karımın yerde yattığını gördüm der.
Poliste adama suçlu sensin der. Bunun nedeni nedir? www.bilmecelerimiz.com
What is as big as a horse but doesn't weigh anything? (Bir at kadar büyük olan fakat onun kadar ağır olmayan şey nedir?) bilmecelerimiz.com
Ayşeler yedi kardeşler altı kardeşin sırasıyla adları şöyledir pazartesi salı çarşamba perşembe cuma cumartesi yedinci kardeşin adı nedir irem
Yer altında mor bir hazine, saçları siyah renkte, hastalıklara şifa, bil bakalım bu ne? bilmecelerimiz.com
Sponsorlu Bağlantılar