Bilmeceler ve doğru cevapları
Ben uyurum o uyur altımda durur? bilmecesinin cevabı
YASTIKEkleyen: Şevval
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Önlerindeki bir köprüyü geçmeye karar vermis 4 adam var. Hepsi köprünün aynı tarafındadır. Bütün adamları karsı kıyıya geçirmek için yanlızca 17 dakikanız vardır. Ellerinde bir tek fener var. Gece olduğu için en fazla 2 kişi köprüden geçebilir. Köprüden kim geçerse geçsin feneri biri taşıyacak ve geri getirecektir. Adamların her birinin hızı farklıdır. Köprüyü geçen çiftler den biri daha hızlı dahi olsa yavaş olanın hızında geçebilir.
Adamlarımızın hızları :
1.Adam : köprüyü 1 dak. geçiyor.
2.Adam : köprüyü 2 dak. geçiyor.
3.Adam : köprüyü 5 dak. geçiyor.
4.Adam : köprüyü 10 dak. geçiyor. www.bilmecelerimiz.com
Kar gibi beyaz gece gibi siyah yemesi haram içmesi helal erkekler günde 3 defa görür kızlar ömründe bir defa görür Suphi Aydoğan
Sponsorlu Bağlantılar
Memo diye bir çocuğun bütün hayvanları varmış bir gün eve hırsız gelmiş memo görmemiş hayvanlar nasıl anlatır Ceyda bak