Bilmeceler ve doğru cevapları
ip bağladım çıtaya, uçtu gitti tepeye. bilmecesinin cevabı
UçurtmaEkleyen: bilmecelerimiz.com
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
BİR KIŞ GÜNÜNDE CİNAYET İŞLENMİŞ VE POLİSLER CİNAYETİ KİMİN İŞLEDİĞİ ÜZERİNE ARAŞTIRMA YAPIYORLARMIŞ.
ÖLEN KİŞİNİN BİR ARKADAŞINI SORGUYA ÇEKMİŞLER. ARKADAŞI DEMİŞ Kİ:ARKADAŞIMIN EVİNİN ÖNÜNDEN GEÇERKEN ONA BİR UĞRAYIM DEDİM. CAMINDAKİ BUHARI SİLİP İÇERİ BAKTIM ARKADAŞIMI ÖLÜ BULDUM.
POLİS MEMURUDA DEMİŞ Kİ: SUÇLU BU ADAM TUTUKLAYIN .
PEKİ NEDEN SUÇLU OLARAK KABUL EDİLMİŞ???? GÜLYAR
3 Adam Bir Otele Gider Her Biri 10 Lira Vererek Toplam 30 Lira Ödeyerek Oda Tutarlar Ve Eşyalarını Alıp Odalarına Çıkarlar. Fakat Otel Müdürü Bugünün Çarşamba Olduğunu Hatırlar Ve Özel Bir Fiat Uygular. Bellboy U Çağırır Fazladan Kestiği 5 Lirayı 3 Adama Vermelerini İster.bellboy Adamların Odasına Çıkar Ve 5 Lirayı Geri Verir Bunun Üzerine Adamlar 2 Lirayı Bahşiş Olarak Bellboya Verir Geri Kalan 3 Lirayı Paylaşırlar.
bu Durumda Adamların Otel İçin Ödedikleri Miktar 9 Liradır (Daha Evvel 10 Lira Vermişlerdi Sonra Da 1 Lira Geri Paylaştılar). Sonuçta Toplam Ödedikleri Miktar 3x9 = 27 Lira Dır 2 Lira Da Bellboy A Bahşiş Vermişlerdi Ve Sonuçta Harcadıkları Toplam Miktar= 27 + 2= 29 Lira Dır. Fakat Otele Girerken Verdikleri Para 30 Lira İdi O Halde 1 Lira Nereye Gitti? www.bilmecelerimiz.com
Sponsorlu Bağlantılar
16 adet noktayı 6 doğru ile birleştirebilir misiniz?.
(doğruları çizerken elinizi hiç kaldırmadan) Gülendam

Bir kuşum var kahve rengi,
Kahvelerde çalar çengi,
Ko kuşumun keyfi gelsin,
Hanımlardan çimdik alsın. tahsin
Karınca, kulağakaçan,
Kızböceği, karasinek...
Bir milyonu aşkın tür var,
Bu bilim dalında incelenecek. www.bilmecelerimiz.com
