Bilmeceler ve doğru cevapları
Demiri talaştan nasıl ayırırız? bilmecesinin cevabı
MIKNATISLAEkleyen: Efe
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Birgün bir adam uçakla seyahat ederken uçak düşer. Şansa düştükleri yer bayanlar adası olur. Bu adada sadece bayanlar vardır ve hiç biri çirkin olduğunu kabul etmez. Ve bu bayanlar arasına asla erkek girmesine izin vermezler. Sıra sıra tüm erkekleri öldürüp bayanları aralarına almayı planlamışlar. Bu planı yürütürken erkeklere onu kimin öldüreceğini sorarlar. Sıra bu adama gelmiş.
Sizce adam ne demiş olabilirde kurtulmuştur. DlraBrdl<-ask.fm den takip et
Bir adama hem saatin kaç olduğunu, hem de ismini sormuşlar. Bu adam iki soruya da tek bir kelimeyle yanıt vermiş. Adamın söylediği bu kelime nedir? Pötibör Püskevit
Sponsorlu Bağlantılar