Bilmeceler ve doğru cevapları
Kılçıklarını ayırırım, yemeye bayılırım. bilmecesinin cevabı
BalıkEkleyen: arslan
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Bir tüccar, sattığı mala %10 zam yapar. Ancak zamdan sonra satışlar düşmeye başlar. Fiyatı, yeni fiyatın %10 altına çeker. İlk duruma göre kârda mıdır, zararda mıdır? www.bilmecelerimiz.com
Birgün bir adam uçakla seyahat ederken uçak düşer. Şansa düştükleri yer bayanlar adası olur. Bu adada sadece bayanlar vardır ve hiç biri çirkin olduğunu kabul etmez. Ve bu bayanlar arasına asla erkek girmesine izin vermezler. Sıra sıra tüm erkekleri öldürüp bayanları aralarına almayı planlamışlar. Bu planı yürütürken erkeklere onu kimin öldüreceğini sorarlar. Sıra bu adama gelmiş.
Sizce adam ne demiş olabilirde kurtulmuştur. DlraBrdl<-ask.fm den takip et
ANAOKUL ORTAOKUL LİSE VE ÜNEVERSİTE DE OLUR BAZEN BAYAN BAZEN BAY GELİR BİLİN BAKALIM BU NEDİR Kolay bilmece
What is so delicate that saying is name breaks it? (İsmini söyleyince bile bozulacak şey nedir?) ingilizce bilmeceler
Sponsorlu Bağlantılar
uzaktan baktım emir semir yakından baktım kilitli demir açtım baktım 2 katlı ağzımaaldım şekerden tatlı betül alkan