Bilmeceler ve doğru cevapları
Tay tay gider üstünde yeller eser bilmecesinin cevabı
AtEkleyen: Ecem
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Ten copycats were sitting in a boat, and one jumped out. How many were left? (On tane taklitçi bit botta oturuyorlardı, içlerinden biri dışarı atladı. Geriya kaçı kalmıştır?) ingilizce bilmece
What has many keys but can't open any doors? (Birçok anahtarı(tuş-çift anlamlı) olan fakat hiçbir kapıyı açamayan şey nedir?) bilmecelerimiz.com
Hapishanedeki azılı iki mahkum bir hücrede tutulmaktadır. Hücrenin en tepesinde açık bir cam vardır. Mahkumlar üst üste çıksalar bile cama uzanamazlar. Kaçmak için tünel açmayı düşünürler fakat bu çok uzun süreceğinden vazgeçerler. Sonunda mahkumlardan biri kaçmak için yol bulur. Sizce mahkumun planı ne olabilir?
Not: Odada üzerine çıkabilecekleri hiçbir eşya bulunmamaktadır. www.bilmecelerimiz.com
Yazın bizi ısıtır, kışın başka yerleri,
Gündüz kendini gösterir, gece saklar kendini,
Gökyüzünde farklı yerlerde bulunur.
Batarken yavaş yavaş yok olur. melis
Sponsorlu Bağlantılar
Sarı donlu tonton nine vitamin dolu içinde şerbet ile kalsiyum olur insan ferahlar içince Adım zeynepnur
0'dan 14'e sayılar, şu üç gruba ayrılmış:
Grup A: 0, 3, 6, 8 ve 9.
Grup B: 1, 4, 7, 11 ve 14.
Grup C: 2, 5, 10, 12 ve 13.
Buna göre 15, 16 ve 17 hangi gruplara dahil edilmelidir? bilmecelerimiz.com
Bir gün kadın kocasına banyo yapacağını bu yüzden şohpeni açmasını söyler. Kocası şohpeni açar. Daha sonra polisi arar ve karısının ölüğünü söyler. Polis adamın ifadesini alır.
Adam: Karım banyo yapacağı için şohpeni açmamı istedi, bende açtım daha sonra patırtılar geldi, kapıyı açmaya çalıştım açılmadı bende delikten baktım, banyodaki aynanın yansımasından karımın yerde yattığını gördüm der.
Poliste adama suçlu sensin der. Bunun nedeni nedir? www.bilmecelerimiz.com