Bilmeceler ve doğru cevapları
Başı var, sonu yok bilmecesinin cevabı
ÖLÜMEkleyen: YUSUF EYMEN URLULAR
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Yolculuğa çıkan bir kadın bir yol ayrımına gelir. Varacağı kasabaya ulaşmak için sağ yolu mu yoksa sol yolu mu tercih edeceğini bilmemektedir. Yol ayrımında duran ikiz kardeşlere sormaya karar verir. Fakat kardeşlerden biri her zaman gerçeği söylerken diğeri her zaman yalan söylemektedir. Maalesef yolcu hangisinin doğru, hangisinin yalan söylediğini bilmiyor. Yolcu kardeşlerden birine sadece bir soru sorarak doğru yolu nasıl bulur? www.bilmecelerimiz.com
bir öküz başkasının bahçesine gitmiş ve otları yemiş öküzün sütünü bahçe sahibimi öküzün sahibimi alır
Yaşlı bir adam var ve adam Güneşli havalarda merdivenle çıkıyor yağmurlu havalarda ise asansörler çıkıyor neden ??
İpucu (adamın boyu kısa) Gamze Akkaya
Fuat ve Fatma Kaya çiftinin kapısı pir pazar akşamı geç saatte hızlı hızlı çalınır.Fuat kapıyı açtığında karşısında kendisini Dedektif Murat olarak tanıtan bir adam durmaktadır.
Dedektif:"Çok üzgünüm ama kayınbiraderiniz bugün öğleden sonra vahşi bir biçimde öldürülmüş olarak bulundu." der.Fuat sarsılmıştır."Aman Tanrım! Zavallı Sinan...ona böylesine aşağılık bir şeyi kim yapmış olabilir? Karım duyduğunda mahvolacak." diyerek karısını uyandırmaya gider. Haberi duyunca şok geçiren Fatma kendini yerden yere atmaya başlar. Fuat bir doktor çağırır. Kadına sakinleştirici iğne yapılır.
Dedektif,acılı ailenin yarın karakola gelmelerini ister.
Ertesi gün,Fuat ve Fatma karakola giderler.Dedektif:"Kuşkulandığınız bir var mı?"diye sorar ve ekler :"Maktul kesinlikle katilini tanıyordu." Fuat Fatma'ya baktı.Gözyaşlarını tutamayan Fatma:"Kız kardeşimin kocası Kemal var.Acayip bir adamdır ve bir tartışmada kardeşimi tehdit etmişti.Ama Kemal diğer kardeşim Özgür ile çok samimidir."
Fuat:"Bir de Mehmet Amca var.Her zaman Sinan`ın kendisini öldürüp paralarını alacağını söylerdi.Ayrıca,kuzen Cihan ,Sinan`a çok borçluydu ve Sinan bu yüzden sık sık Cihan`ı tehdit ederdi." diye ekler
Dedektif sağolun yeterince aydınlandım.Ve,Fuat Kaya sizi Sinan`ı öldürmekten tutukluyorum." der.
Dedektif bu sonuca nasıl varmıştır? www.bilmecelerimiz.com
Bilmecelerimiz
İlllerde dolaşır.
Laleleri hatırlatır bana,
Matematik var içinde bağlılarının.
Ekleyenle bilinir dolaşır.
Celerbilme veya bilmeceler
Ek olarak da ipucu.
Lütfen ipucu ver,
Eğer bilebilirsem.
Rıfat bey dans ediyor kenarda. d_y911
iki baba iki oğul tavaşan avına gitmişler ama üç tavşan avlamışlar bunu tüm bi şekilde nasıl paylaşırlar bebişim
Sponsorlu Bağlantılar