Bilmeceler ve doğru cevapları
Arabadan atladı donu patladı bilmecesinin cevabı
KARPUZEkleyen: BÜŞRA
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
bir çobanın 17 koyunu vardır. Bu sürüye kurt girer. Kurt koyunların 9'u hariç tüm koyunları kapar. Sürüde kaç koyun kalır? AHMET NADİR
soruyu cok iyi oku bir adam varmis ruyasinda 500katli bir ev gormus 300.kata cikmis orada bir pano varmiş panoda 400.kata cik orada bir pano var orayi oku ve nediniliyorsa yap adam 400.kata cikmis panoda 500.kata cik orada bir adam var onunla bir oyun oynayacaksin eger yenirsen gel kendini 400.kattan asagi at adam 500.kata cikmis oyunu oynamis yenilmis 400.kattan atlanis ama olmemis niye bir dost:-):-):-):-)
Canlılar incelenmiş,
Bakterilerden mantarlara,
Bitkilerden hayvanlara,
Sınıflandırılmış sonra.
Peki hangi bilim dalı çıkmış ortaya? www.bilmecelerimiz.com
Sponsorlu Bağlantılar
Bir nehrin kenarında bir tilki, bir horoz ve biraz mısır var. Kayıkçı onları karşı kıyıya geçirecek. Yalnız kayığı küçük ve her geçişte sadece birini taşıyabilir.
Eğer tilki ve horoz yalnız kalırsa tilki horozu yer. Eğer horoz ile mısırı bırakırsa horoz mısırı yer.
Kayıkçı hepsini güvenli bir şekilde karşıya nasıl geçirebilir? www.bilmecelerimiz.com
İÇİ DIŞI TERTEMİZ BARINIRIZ ORADA EVCİL HAYVANDA YAŞAR BAZI İNSANLARDA YOK İÇİNDE CANLI ,KANLI VARLIKLAR YAŞAR ONUN DİREĞİ BABAMIZDIR ONUN NEŞESİ ÇOCUKTUR DURU GÜVEN
Sen şöförsün birinci durakta 5 kişi iner 8 kisi iner ikinci durata 4 kisi iner 10 kisi iner bu soforun goz rengi hangi renktir? ceren aleyna sacli
ANAOKUL ORTAOKUL LİSE VE ÜNEVERSİTE DE OLUR BAZEN BAYAN BAZEN BAY GELİR BİLİN BAKALIM BU NEDİR Kolay bilmece