Bilmeceler ve doğru cevapları
Cansız bir kutum var canlıyı görür bilmecesinin cevabı
OtobüsEkleyen: Zeynep su Sarı
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Why are man with pierced ears better suited for marriage? (Piercingli bir adam neden evlilik için daha uygundur?) bilmecelerimiz.com
Sponsorlu Bağlantılar
Varma Sakın Yanına, On Parmağın Bal Olur. Tutmak İstersen Yavaş Tut, İki Elin Kan Olur. Nisanur Karaali
kara sövalyelerin yasadigi dönemlerde bir kral komsu ulkenin kralini ziyarete gidecekmis. yanina hic sevmedigi vezirinide almis satonun kapisindan faytonuna dogru ilerlerken bir nöbetci kralim kralim diye seslenmis. ruyamda sizin bu yolculuga cikacaginizi ve yolda saldiriya ugrayacaginizi ve öldugunuzu gördum. lutfen bu yolculuga cikmayin demis. kral ikna olmus. kaftanini vezirin sirtina gecirmis ve gidin demis. uc gun sonra bir sövalye yarali bir sekilde saraya ulasmis. efendim yolda giderken saldiriya ugradik ve vzirimiz dahil bircok askerimizi kaybettik der. bunun uzerine kral nöbetciyi cagirir ici altin dolu bir kese verir sonra diger muhafizi cagirip nöbetciyi hapse attirir.
nöbetci kralin hayatini kurtardigi icin ödulunu alir, niye hapse duser? yasin
Üst katta sönük halde 3 lamba var ve alt katta 3 elektrik anahtarı var. Her bir anahtar bir lambayı açıp kapıyor. Şimdi siz bu anahtarları istediğiniz kadar açıp kapatabilirsiniz fakat üst kata yanlızca 1 kere çıkıp hangi lambanın yandığını kontrol edebilirsiniz. Bu durumda hangi anahtarın hangi lambayı açıp kapadığını nasıl bulursunuz? TAHA EKİNG