Bilmeceler ve doğru cevapları
ağacı oydum içine dünya bilmecesinin cevabı
televizyonEkleyen: ırmak
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Dört ayarlıyım sanki toynaklıyım.başımın üstünde iki ağaç çenemin altında birkaç tutam beyaz saç Elif Güneş
Sen Bir Otobüs Şoförüsün. Otobüse 10 Kişi Bindi. 2 Kişi İndi ve Daha Sonra 3 Kere Peş Peşe 20 Kişi Binip 4 Kişi İndi Buna Göre Otobüs Şoförünün Ayak Numarası Kaçtır? ZAAAAAAA(ŞAŞIRTICI)
Dünyanın en büyük sayısı hangi rakamdır ( Arkadaşlar Basit Düşünürseniz Cevaba Çok Kolay Ulaşırsınız Gizemli Gölün Periler Grubu ?
Dünyanın çevresini ekvatordan geçecek şekilde bir ip ile bağladığımızı kabul edelim.(yaklaşık 40 bin km.) Bu ipi her noktadan 1mt. havada tutabilmek için, ne kadar daha ip ilave etmeliyiz? www.bilmecelerimiz.com
Sponsorlu Bağlantılar