Bilmeceler ve doğru cevapları
BİR ADAM KİTAP OKURKEN ÖLMÜŞ.NEDEN? bilmecesinin cevabı
ÇÜNKÜ SATIR BAŞINA GELMİŞ:)Ekleyen: ELA ERSÖZ
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
3 Adam Bir Otele Gider Her Biri 10 Lira Vererek Toplam 30 Lira Ödeyerek Oda Tutarlar Ve Eşyalarını Alıp Odalarına Çıkarlar. Fakat Otel Müdürü Bugünün Çarşamba Olduğunu Hatırlar Ve Özel Bir Fiat Uygular. Bellboy U Çağırır Fazladan Kestiği 5 Lirayı 3 Adama Vermelerini İster.bellboy Adamların Odasına Çıkar Ve 5 Lirayı Geri Verir Bunun Üzerine Adamlar 2 Lirayı Bahşiş Olarak Bellboya Verir Geri Kalan 3 Lirayı Paylaşırlar.
bu Durumda Adamların Otel İçin Ödedikleri Miktar 9 Liradır (Daha Evvel 10 Lira Vermişlerdi Sonra Da 1 Lira Geri Paylaştılar). Sonuçta Toplam Ödedikleri Miktar 3x9 = 27 Lira Dır 2 Lira Da Bellboy A Bahşiş Vermişlerdi Ve Sonuçta Harcadıkları Toplam Miktar= 27 + 2= 29 Lira Dır. Fakat Otele Girerken Verdikleri Para 30 Lira İdi O Halde 1 Lira Nereye Gitti? www.bilmecelerimiz.com
temel bir yere bir daire çizip içine girmiş ve horon tepmeye başlamış niçin? ........s.....r.....t.....y.
Asla olmadım, daima olucam, beni ne gören oldu ne de bulacak, yine de ben nefes alan ve yaşayan herkesin güvencesiyim. Peki ben neyim? Muhammet Yaman
Yaz mevsiminde güneşin tam tepede olduğu zaman, iki köy arasındaki uzaklık nasıl ölçülür? esrakirman-bilmeceustanız
Sponsorlu Bağlantılar