Bilmeceler ve doğru cevapları
Het dedim hüt dedim git suraya yat dedim. Nedir? bilmecesinin cevabı
SüpergeEkleyen: yaren
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Güneşli bir günde Taran ailesi pikniğe gitmişlerdir fakat bir trajedi yaşanmıştır. Taran ailesinin en büyük ferdi Kaan bey ölü bulunmuştur...
Pikniğe Kaan beyin karısı Eda, yakın dostu Samet, çocuklarından Taha ve Berke gitmiştir. Bir de şüpheli listesinde orman bekçisi Mesut ve bitki araştırmacısı Leyla hanım vardır. Dedektif Haluk sorguya başlamıştır;"Evet arkadaşlar içinizden birisi ustaca cinayet işlemiş çünkü suç aleti veya bir iz bırakmamış ama sözleriniz her şeyi anlamama yetecek..."(herkes ayrı ayrı sorguya çekilmiştir.)
Eda hanım: "Ben mangal için etleri temizliyordum, çocuklar ise yanımda top oynuyordu. Lütfen bulun katili."
Samet bey:"O benim en yakın dostum böyle bir şeyi nasıl yaparım siz ne diyorsunuz dedektif! Zaten onu öldürecek olsam boğarak öldürmezdim."
Taha:...b-bb-ben kon-ko-konuşamıyorum ühü ühü .
Berke:"Taha ile top oynuyorduk. Top dereye düştü onu almaya gidince orada gördüm bir kadın vardı çiçeklere bakıyordu babamın yanında."
Mesut:"Ben ağaçları kesiyordum baltam hala olay yerinde duruyor kestiğim birkaç ağaç ile birlikte. Zaten hemen polisi aradım katil ben olsam ihbar etmezdim."
Leyla:"Ben Kaan Taran'ı tanımıyorum bile neden böyle bir şey yapayım ¿!Ben ormana çiçekler için geldim zehirli yeni türler arıyorum ve bunları test ediyorum önceki araştırmalarım gazete ve dergilerde yer almıştı."
Dedektif Haluk:Anladım hepinize teşekkürler katil....(dedektif katili bulmuştur sizce kim).?. CANAVAR
Ahmet Veli'den yaşlıdır Veli Hasan'dan gençtir o halde kim Ahmet'ten yaşlıdır. www.bilmecelerimiz.com
Eli var ayağı yok karnı var vücudu yok elleri sürekli hareket eder insanların boynunda şenlik eder. REYHAN
Kara Murat idaam edilacektir. Tam bu sıradabir ses duyulur.Heyyt bırakın babamı ulan. Nayyr o benim oğlum değil der.Her ikiside doğru söylediğne göre açıklayın dilara altaş
Plajda üç kadın dondurma yiyormuş. Bunlardan birisi dondurmayı emerek, diğeri yalayarak, diğeri de ısırarak yiyor. Sizce bunlardan hangisi evlidir? dilan(layla
Dünden önceki gün 21 yaşındaydım ve gelecek yıl 24 olacağım. Doğum günüm ne zaman? bilmecelerimiz.com
Sponsorlu Bağlantılar
İki saat önce saat, öğlen 1 ile gece saat 1'e eşit uzaklıkta idi. Şimdi saat kaçtır? www.bilmecelerimiz.com
Bir adam varmış annesi ölmüş.
Annesini ziyaret etmek için mezara gitmiş.
Mezara giderken önüne timsahlarla dolu bir göl çıkmış.
Adam mezara nasıl gider Burak