Bilmeceler ve doğru cevapları
Hep aynı soruyu sorarız ama hep farklı bir cevap alırız? Bu soru nedir? bilmecesinin cevabı
Saat kaçEkleyen: MuStaFa SaNcAkLı
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Topa vurduğunda ya da sandalyeyi çektiğinde, Uyguladığın ne masayı ittiğinde? www.bilmecelerimiz.com
Gökten yağar kar değil,ses çıkarır taş değil,yuvarlaktır top değil,bilin bakalım bu nedir? bilmecelerimiz.com
BİR KIŞ GÜNÜNDE CİNAYET İŞLENMİŞ VE POLİSLER CİNAYETİ KİMİN İŞLEDİĞİ ÜZERİNE ARAŞTIRMA YAPIYORLARMIŞ.
ÖLEN KİŞİNİN BİR ARKADAŞINI SORGUYA ÇEKMİŞLER. ARKADAŞI DEMİŞ Kİ:ARKADAŞIMIN EVİNİN ÖNÜNDEN GEÇERKEN ONA BİR UĞRAYIM DEDİM. CAMINDAKİ BUHARI SİLİP İÇERİ BAKTIM ARKADAŞIMI ÖLÜ BULDUM.
POLİS MEMURUDA DEMİŞ Kİ: SUÇLU BU ADAM TUTUKLAYIN .
PEKİ NEDEN SUÇLU OLARAK KABUL EDİLMİŞ???? GÜLYAR
Büyük bir tencereye 1 yumurta koyuyorum ve 5 dakikada pişiyor, 5 yumurta koydum ve bu yumurtalar kaç dakikada pişer. www.bilmecelerimiz.com
Sponsorlu Bağlantılar