Bilmeceler ve doğru cevapları
hangi on tatlıdır bilmecesinin cevabı
balonEkleyen: ersin çelik
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Adamın biri yeni araba almış herkes adama bir şey demiş sonra adam ertesi gün arabaya bindiğinde sürekli gülüyormuş neden? Miray Güneş
(Zengin Kız Fakir Oğlan Bilmecesidir)Yunanistan ile Bulgaristan arasında ne vardır ? www.bilmecelerimiz.com
karşıdan bir ay doğdu görenler hayran oldu annesi beşikteyken kızının kızı doğdu kat kat açılır kokusundan kaçılır elif
üçgen bir adam varmış olmüş vasiyetinde "beni üçgen tabuta koyun" demiş adam ölünce tabuta sığmamış NEDEN? yasin ÇELİK
Sponsorlu Bağlantılar
BİR ADAM EŞİNE ŞÖYLE DEMİŞ:KOLTUK ALTI SPREYİ VERİRMİSİN KOKUYORDA EŞİDE VARMİŞ SPREYİ ADAM NE YAPMIŞ VE NE DEMİİŞ? HIRSLI
Güneşli bir günde Taran ailesi pikniğe gitmişlerdir fakat bir trajedi yaşanmıştır. Taran ailesinin en büyük ferdi Kaan bey ölü bulunmuştur...
Pikniğe Kaan beyin karısı Eda, yakın dostu Samet, çocuklarından Taha ve Berke gitmiştir. Bir de şüpheli listesinde orman bekçisi Mesut ve bitki araştırmacısı Leyla hanım vardır. Dedektif Haluk sorguya başlamıştır;"Evet arkadaşlar içinizden birisi ustaca cinayet işlemiş çünkü suç aleti veya bir iz bırakmamış ama sözleriniz her şeyi anlamama yetecek..."(herkes ayrı ayrı sorguya çekilmiştir.)
Eda hanım: "Ben mangal için etleri temizliyordum, çocuklar ise yanımda top oynuyordu. Lütfen bulun katili."
Samet bey:"O benim en yakın dostum böyle bir şeyi nasıl yaparım siz ne diyorsunuz dedektif! Zaten onu öldürecek olsam boğarak öldürmezdim."
Taha:...b-bb-ben kon-ko-konuşamıyorum ühü ühü .
Berke:"Taha ile top oynuyorduk. Top dereye düştü onu almaya gidince orada gördüm bir kadın vardı çiçeklere bakıyordu babamın yanında."
Mesut:"Ben ağaçları kesiyordum baltam hala olay yerinde duruyor kestiğim birkaç ağaç ile birlikte. Zaten hemen polisi aradım katil ben olsam ihbar etmezdim."
Leyla:"Ben Kaan Taran'ı tanımıyorum bile neden böyle bir şey yapayım ¿!Ben ormana çiçekler için geldim zehirli yeni türler arıyorum ve bunları test ediyorum önceki araştırmalarım gazete ve dergilerde yer almıştı."
Dedektif Haluk:Anladım hepinize teşekkürler katil....(dedektif katili bulmuştur sizce kim).?. CANAVAR
Üc arkadaş paraları birleştirip 30tl ye radyo alırlar. Hizmetçi indirim oldugunu 25tl olduğunu söyler. 5tl yi iade eder. Ancak 5 3e bolunmez. 2tl yi cebine atar. 3tl yi paylastirir. Böylece her arkadaş 9tl vermiş olur. 9*3=27 hizmetçi 2tl aldı 27+2=29. Kalan1tl nerede? muhammet adnan