Bilmeceler ve doğru cevapları
5.kattan düşen domates ne olur? bilmecesinin cevabı
salçaEkleyen: sinem ecem
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
3fil varmış 1 köprüden geçiyorlarmış 1.fil demiişki arkamdan2.fil geliyo
2.fil demişk, arkamdan 3. fil geliyo
3.fil demişki arkamdan 1. fil geliyo
demiş bu nasıl oluyoooo OrqaNik BelA
az gitti uz gitti dere tepe düz gitti altı ay bir güz gitti uyanınca hep bitti aybike tomrishan karakuyu
Uçabilir kartal değil. zıplayabilir kanguru değil. ben buna tavşan mı desem? ama bir beyaz olsa. Türkan Hilal EFENDİOĞLU
benim bir dedem var dedemin bir kürkü var kürkünün kırk cebi var kırk cebinin kırk bıçağı esra gündüz
kara sövalyelerin yasadigi dönemlerde bir kral komsu ulkenin kralini ziyarete gidecekmis. yanina hic sevmedigi vezirinide almis satonun kapisindan faytonuna dogru ilerlerken bir nöbetci kralim kralim diye seslenmis. ruyamda sizin bu yolculuga cikacaginizi ve yolda saldiriya ugrayacaginizi ve öldugunuzu gördum. lutfen bu yolculuga cikmayin demis. kral ikna olmus. kaftanini vezirin sirtina gecirmis ve gidin demis. uc gun sonra bir sövalye yarali bir sekilde saraya ulasmis. efendim yolda giderken saldiriya ugradik ve vzirimiz dahil bircok askerimizi kaybettik der. bunun uzerine kral nöbetciyi cagirir ici altin dolu bir kese verir sonra diger muhafizi cagirip nöbetciyi hapse attirir.
nöbetci kralin hayatini kurtardigi icin ödulunu alir, niye hapse duser? yasin
Sponsorlu Bağlantılar
Ayşe Sena Ahmet ve Faruk aynı evde oturan dört arkadaştır. Birgün Sena ve Ahmet sinemaya gidiyorlar eve döndüklerinde Ayşe ölmüştür. Öldürenin Faruk olduğu çok açıktır ama Faruk ne yargılanır ne de hapse atılır neden. bilmecelerimiz.com