Tokmağı var kapı değil sesi var zil değil bilmecesinin cevabı
Davul
Ekleyen: Beyzaaaaa
Sponsorlu Bağlantılar
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
"Büyük bir ayna" odada bir tane olduğunda odanın 2 tane olması klasik. Ama 2 tane olduğunda odanın 1000 tane olması biraz şaşırtıcı:) 2 ayna karşılıklı durduğunda ikisi de birbirinin içini sonsuz gösterir. 1000 tane denmesinin nedeni budur.
1.anahtarı yakarım ve 5 dakika beklerim-sonra söndürürüm-2. Anahtarı yakıp üst kata çıkarım-lambaları kontrol ederim-sıcak olan lamba 1.anahtarla yanık olan lamba 2. Anahtarla sönük olan 3. anahtarla açılıp kapandığını bulurum