Bilmeceler ve doğru cevapları
Giresundan çıkarken sınırda ne yazar? bilmecesinin cevabı
çıkasunEkleyen: amir
Benzer bilmeceleri altta görebilirsiniz, bilmecelerin cevaplarını görmek için bilmecenin üzerine tıklayınız, tıkladığınızda cevabı göremiyorsanız baştaki yeşil şekle tıklayın. Sitemizde komik, ilginç, zor ,kolay, yüzlerce bilmeceyi cevaplarıyla bulabilirsiniz.
Meyvelerin Sayını Sordum.annem Bana -az* Meyve Dedi.vantilatörün Sesi -er* Diye Geldi.lahmacun Yediğim Zamanda Bana -bay* Dediler.cocuğun İsmini Sordum.bana -can* Dedi.bil Bakalım Bu Ne SADIK MELİKOV
Zamanın birinde bir kral sıkıntısından bir eğlence düzenlemiş. Tüm halka bir duyuru yapmış:
“Eğer kim bana gelip birşeyler anlatır ve yalan söylediğini düşünmemi sağlayabilirse ona ağırlığınca altın verecegim“.
İzdiham olmuş ve herkes sırayla hikayesini anlatmaya baslamış: Kimisi dünyayı parmağında döndürdüğünü kimisi uçabildigini söylerken kral hepsine “evet çok güzel, olabilir, mantıklı..kem küm” şeklinde cevaplar verip hem dalga geçiyor hem eğleniyormuş. Ta ki karşısına adamın teki gelip ağırlığınca altını alana kadar.
Adamın hikayesi neymiş ki, kralın altınları vermesine ikna etmiş ? www.bilmecelerimiz.com
mustafalar 4 kardeşmiş birinin adı seher birinin adı sibel birinin adı cansu pei 4. adı ne dir? mustafa
Yünü Var Oyuncak Değil, Yatakta Var Yorgan Değil, Kafana Koyar Rahatlarsın, Bil Bakalım Bu Nedir D.yaprak türkmen
Sponsorlu Bağlantılar
SOBA BAŞINA OTURDUM ÇOCUKLARA SORLDUM KİMİ BİLDİ KİMİ BİLEMEDİ ZİHİNLERE KURULDUM SİMGE ŞİMŞEK SELİN BASKIN